Secure payment

fast delivery

24/7 support

high quality materials

Akció!

Olasz Sikercég Túra

Original price was: €1249,00.Current price is: €999,00.

Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet szóban átadni. Ha csupán olvasunk valamiről, az azzal kapcsolatos tudásunk, valószínűleg a 25%-ot sem éri el. Honnan jön a maradék 75%? Ha látjuk, megtapasztaljuk az már egy nagy lépés, és erre tökéletes alkalom Olasz sikercég túránk.

Cikkszám: olasz-sikerceg-tura Kategória:

Olaszországi céglátogatásaink során két fő célt próbálunk megvalósítani:
1. Valós, gyakorlatban megfigyelhető sikerek segítségével inspiráljuk, ösztönözzük a látogatókat, hogy saját cégeikben is megvalósítsák a látott sikereket.
2. Kellemes programokkal és egy jó csapat hangulattal segítsünk a résztvevőknek, hogy ki tudjanak kapcsolni, és így távolról tudjanak cégeikre, céljaikra és problémáikra pillantást nyerni.
A túra során 4 olasz sikertörténetet, 4 sikercéget járunk be, hogy ellessük titkaikat, tanuljunk tőlük, inspirálódjunk és mindeközben kiszabaduljunk a mindennapi problémáinkból.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olasz Sikercég Túra” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jenny Roberts

Digital marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat

We offer secure payment options

>