Ha szereted az élményeket és szeretsz fejlődni, akkor ez neked szól:

Tarts velünk Olasz sikercég túránkon, és

töltődj fel mind testben, lélekben és fejben is!

Következő túránk: 2024. április 8-10.

Jelentkezési határidő:
2024. április 1.

39
Nap
:
 
15
Óra
:
 
26
Perc
:
 
01
Mp

You missed out!

Ezernyi fiók és iratrendező telt már meg a milliónyi jegyzettel és nagyszabású tervvel...

Melyek ott is maradnak, míg a papír le nem bomlik vagy a következő költözésig, amikor helyet kell csinálni. A gondolat? A gondolat meg örökre elvész.

Egy-egy képzésen oldalakat írunk tele, ám csak töredékét hasznosítjuk ténylegesen.

Nem azért, mert nem jók az ötletek. Hiányzik pár lépés a tényleges megvalósításhoz.

Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet szóban átadni. Ha csupán olvasunk valamiről, az azzal kapcsolatos tudásunk, valószínűleg a 25%-ot sem éri el. Honnan jön a maradék 75%? Ha látjuk, megtapasztaljuk az már egy nagy lépés.

Elméletben nincs hiány a zseniális ötletekből, ám amikor a tényleges megvalósításra kerülne a sor, gyakran akkor jövünk rá, hogy ennek egyes részei nem állják meg a helyüket a valóságban, vagy valamit nem teljesen értettünk, vagy túl sok idő lenne minden részét kidolgozni, és ez nekünk nem fér bele.

Mi lett volna, ha eleve gyakorlatban látjuk? Hirtelen minden sokkal egyszerűbbnek tűnik.

Olasz Sikercég Túra

avagy ipari kémkedés legálisan

Több mint 25 éve segítünk cégeknek nagyobbá, stabilabbá és jövedelmezőbbé válni. Több tízezer órányi képzésen és oktatáson vagyunk túl. A Hubbard Menedzsment Rendszer eredményeihez és erejéhez nem fér kétség, mégis tízből egy cégvezető tudja helyesen bevezetni önerőből. Miért? Mert az elméleti tudás túl gyakran rugaszkodik el a valóságtól.

2014-ben egy tesztprojektként fogtunk egy csapat bátor cégvezetőt és elvittük őket Olaszországba, hogy megnézzük azokat a cégeket, melyekről Pier barátunk gyakran mesélt.
Az állunk leesett, és azóta is arról beszélünk, ám immár évente legalább kétszer megismételjük az utat.

Különleges ajánlat koránkelőknek: 20% kedvezmény !


Mit mondanak, akik már voltak velünk?

Az elmúlt 10 évben több, mint 20 túrát szerveztünk, melyeken közel 300 cégvezető vett részt. Visszajelzéseik alapján a csillagok közé emelték a túrát úgy az élmények, mint a tanulás tekintetében is. Nem egy vezető van, aki már 3-4 alkalommal is eljött velünk.

Farkas Melánia

Farkas Melánia

Fiber Composit

Nagyon intenzív.
Az embernek kiszélesedik a látóköre.

Jó irányba haladunk, és most már tisztábban látom hova is akarok eljutni. Tisztább, egyszerűbb rendszereket kialakítani kommunikációra, és erre kaptam nagyszerű eszközöket.

Milassin Tamás

Milassin Tamás

Hollywood Nyelvstúdió

Nagyon jó és inspiráló program szép helyeken és prosperáló cégeknél történő látogatással.

Teljesen különböző profilú vállalkozások ugyanattól a szervezési modelltől sikeresek. Gyakorlati megvalósításokat láthattam ennek a modellnek az alkalmazásairól és sikerességéről.

Kerekes Zoltán

Kerekes Zoltán

cégvezető és tulajdonos

Nem is hittem volna el, ha nem jövök el ide.

Az első tíz percben elszóltam magam, hogy nekem már megérte, amikor azt láttam, hogy az új vevőszerzéssel kapcsolatban hogyan szereznek figyelmet. Ott láttam ezt a valóságban megvalósítva.

Szeretsz utazni?
Szeretsz fejlődni? Szereted a sikert?
Akkor ez neked szól.

Milyen cégeket járunk végig?

Kisebb-nagyobb cégek különböző szektorokból, melyek egy cégvezetési módszer rendszerszintű bevezetésével és szemléletével értek el kiemelkedő sikereket.

Összesen négy cégben nézünk meg részeket a rendszerből:

Egy végfelhasználókat kiszolgáló kertészeti áruház, ahol több 10000 ember fordul meg minden hétvégén. 80-100 fős cégről van szó, ahol a szezonális munkáknak köszönhetően nagyon nagy a fluktuáció, ám a személyzetfelvételi és -betanítási gépezetük ezt nagyon hatékonyan lekezeli.

Kiemelkedő eredményeket értek el továbbá a PR és Marketing tekintetében, és mint jó „kereskedők” elképesztően hatékony beszerző rendszert alakítottak ki.

Ez persze azért izgalmas, mert eredendően nem kereskedők voltak, sőt nem is ügyvezetők, hanem kertészek. Képzett ügyvezetőkké és kereskedőkké akkor váltak, amikor a Hubbard College-ban képződtek és gyakornokoskodtak.

Steflor kertészet
Giorgio Graesan és barátai

Egy különleges dekorvakolatot kifejlesztő cég, ahol a hétköznapi szobafestő levetkőzi a „jómunkásember” gondolkodását és igazi kreatív, alkotóvá válik. A cég viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti termékeit és folyamatosan képzi a munkaerőt, mely a dekorvakolatból akár egy lakás központi látványelemét is elő tudja varázsolni.

A kevéssé értett, misztikus PR területét egy konzervbontó egyszerűségére és hatékonyságára sikerült lefordítaniuk.

Az olyan elvont, nehezen érthető gondolatok, mint a termék-fejlesztés, kultúra, PR, piac-hódítás, mind egyszerúen érthetővé válnak ebben a cégben.

Egy eredetileg öntöttvas radiátorokat gyártó cég, mely később komoly piaci előnyt szerzett saját radiátor szabadalmainak kifejlesztésével majd később a termékpaletta bővítésével, hogy egy fürdőszoba minden elemét ki tudják szolgálni.

További piaci előnyt jelentett számukra a logisztikai központjuk, mely pontosságával jól tudja szolgálni az idő és kötbér érzékeny építési szektort.

Az elmúlt években a Covid leállást zseniálisan fordították a javukra, hogy egyedülálló, modern értékesítés segítő megoldásokat fejlesszenek.

Ercos radiátor- és szanitergyár
Globo bevásárlóközpont

Végül a hab a tortán egy pláza, amely a semmi közepén, nagyvárosoktól távol tudott óriásira nőni és elképesztő emberforgalmat lebonyolítani.

A Covid leállás során egyedüli olasz plázaként egyetlen üzletet sem kellett bezárniuk. Óriási hangsúlyt fektetnek rá, hogy erős kötődést alakítsanak ki az odajárókkal, és az erre irányuló PR stratégiájuk már önmagában egy aranybánya.

Ő már járt velünk, hallgasd meg mit mond

499.000 Ft helyett

most csak
399.000 Ft

Olasz Sikercég Túra

Látogass meg velünk olasz sikercégeket, kíváló hangulatú túránkon, hogy ne csak tudást, de tapasztalatot és bizonyosságot is szerezz egyszerre.

Az árban a következők is benne vannak:
 • Repülőút Budapestről
 • Szállás a túra időtartamára
 • Utazás a helyszínek között
 • Több napos intenzív, gyakorlatias helyszíni képzés legalább négy cégnél

Mit nyersz, ha velünk tartasz?

Ha nem elég a pizza, az alpok meg a tiramisu, akkor itt van pár további ok, hogy velünk tarts.

Hús-vér, valós cégek sikereinek titkait tudhatod meg

Mondhatni legálisan űzheted az ipari kémkedést, és más cégek által kijárt utakon indulhatsz el. Nem csak elméletben, valóságban láthatod az utat és kérdéseket tehetsz fel a járhatóságáról.

Visszacsatolást kaphatsz a terveid működőképességéről

Nagy terveid vannak? Jó úton jársz? Gyere velünk, és nézd meg ezek a tervek tényleg hozhatják-e a várt eredményeket. Milliókat spórolhatsz meg, ha előre tudod, hogy valami működni fog-e vagy esélytelen.

Tiszta jövőképet kapsz egy tonnányi inspirációval

Kiszakadsz a hétköznapi problémákból és ezáltal már nem része leszel annak, hanem megoldója. A begyűjtött inspiráció pedig megújult lendülettel ruház fel, hogy aztán megállíthatatlanul törj előre a céljaid felé.

Páratlan élményekkel gazdagodsz nagyszerű csapatban

Amit tanulsz, rögtön látod is élőben, így nem marad kérdésed az alkalmazásával kapcsolatban. Mindezt nagyszerű csapatban, hasonlóan gondolkodó vezetők között teszed egy szuper hangulatú túrán.

Miért Olaszország

Hogy ki mit szeret ízlés kérdése, mi imádjuk Olaszországot. Na, nem a hírhedt bürokráciát, a maffiát vagy a közlekedési dugókat, hanem az olasz embereket, a konyhát és a kultúrát.

Észak-Olaszország mind iparban, mind turizmusban az élen jár, így ideális hely a sikercégek látogatásának és a kikapcsolódásnak ötvözésére. Be is járjuk Lombardiát Bresciától Milánóig, és igyekszünk minden alkalommal olyan szállást vagy programokat találni, ahol szemünket gyönyörködteti a látvány és hasunkat simogatják az olasz ízek.

Mi a program?

1

Érkezés napja

Az érkezés napján nincs külön program, ezen a napon az egyetlen cél, hogy mindenki kipihent legyen a másnapi kezdésre.

Amennyiben egy korai repülővel érkezünk, akkor gyorsan szervezünk egy kötetlen programot és felfedezzük valamelyik helyi kisvárost.

2

Második nap

Délelőtt
Steflor

kertészeti áruház

 • Szervezeti minta
 • Személyzet (felvétel, betanítás, fejlesztés, felügyelet és kezelés)
 • PR és marketing
 • Beszerzési stratégiák
 • Hogyan gondolkodj rendszerben
DÉLUTÁN
Giorgio Graesan & Friends

dekorvakolat

 • Marketing kommunikáció
 • PR stratégia
 • Jövőkép és küldetés
 • Hosszútávú céges stratégia megvalósulása
ESTE
Szabadprogram
 • Kikapcsolódás valamilyen helyi nevezetességnél
 • vagy egy rejtett gyémánt felfedezése

3

Harmadik nap

DÉLELŐTT
ERCOS

radiátor- és fürdőszobai szanitergyár

 • Értékesítés segítő eszközök
 • Logisztika
 • Értékesítési hálózat kiépítése
 • Öröklés, avagy hogyan add át céged családon belül.
EBÉD
Hajókázás

és feltöltődés a páratlan olasz Alpokban

DÉLUTÁN
Globo

bevásárlóközpont

 • Marketing kommunikáció
 • Marketing kutatások
 • PR stratégia
 • Utána szabadprogram a plázában, hogy mindenki tudjon kedvére vásárolni
ESTE
Utazás haza

„Egy élménnyel gazdagodsz”

499.000 Ft helyett

most csak
399.000 Ft

Olasz Sikercég Túra

Látogass meg velünk olasz sikercégeket, kíváló hangulatú túránkon, hogy ne csak tudást, de tapasztalatot és bizonyosságot is szerezz egyszerre.

Az árban a következők is benne vannak:
 • Repülőút Budapestről
 • Szállás a túra időtartamára
 • Utazás a helyszínek között
 • Több napos intenzív, gyakorlatias helyszíni képzést legalább négy cégnél

A csapat, akik elkalauzolnak téged.

Mondovics Tamás

Közel 30 éves tapasztalata van a cégvezetési rendszerekben, és semmi sem árulkodóbb róla, minthogy csúcs konzultánsok járnak hozzá tanácsért.

Mondovics Tamás
ügyvezető igazgató
Kovács Sándor

Több ezer előadással a háta mögött az értékesítés és céghatékonyság szakértője. Egyszerű, őszinte, nem kertelő stílusa sok vezetőnek elnyerte a tetszését.

Kovács Sándor
alelnök
Gyuráki Attila

Lendületes, eltökélt és nem adja fel. Inspiráló személyisége már nem egyszer repített cégeket számukra elképzelhetetlen magasságokba.

Gyuráki Attila
vezető
Kovács Illés

Komoly arca mögött mindig megbújik pár vicces megjegyzés, ám ami ennél fontosabb, rendkívül jól érti ezt a rendszert és otthon érzi magát Olaszországban.

Kovács Illés
vezető

A házigazdánk,
Pier Paderni

Noha túl van már a 75-ön is, mégis kamaszos fiatalsággal és csibészséggel teszi képzéseit és ezt a túrát is élvezetessé. Több mint 50 éves tapasztalata van a menedzsment területén, számos céget tett stabillá, piacvezetővé és kiemelkedően sikeressé. 

Komoly szerepe volt abban, hogy Olaszországban nemzeti ünnep lett a Nagyszülők Napja, több TV műsört indított Olaszországban, amelyek közül van, ami a mai napig fut egy országos csatornán.

A túra során meglátogatott cégek sikerében döntő szerepe van. A vezetők és az alkalmazottak nem csak felnéznek rá, igaz barátjuknak tekintik.

Pier Paderni

499.000 Ft helyett

most csak
399.000 Ft

Olasz Sikercég Túra

Látogass meg velünk olasz sikercégeket, kíváló hangulatú túránkon, hogy ne csak tudást, de tapasztalatot és bizonyosságot is szerezz egyszerre.

Az árban a következők is benne vannak:
 • Repülőút Budapestről
 • Szállás a túra időtartamára
 • Utazás a helyszínek között
 • Több napos intenzív, gyakorlatias helyszíni képzést legalább négy cégnél

Gyakori kérdések

Mindenki magának intézi a szállást?

Nem. A csapat összetartás fontos, hiszen egy intenzív ütemtervet kell teljesítenünk, hogy mindent megnézhessünk, amit akartunk. 

A szállás benne van az árban a túra időtartamára. Ha esetleg tovább maradnál vagy előbb mennél, tudunk ebben segíteni.

Az étkezések is benne vannak az árban?

Nincsenek. Az emberek étvágya és étkezési igényei nagyon változóak, így ezt nehezen tudnánk kivitelezni. 

Ezért az étkezéseket mindenki magának fizeti. Mi intézzük az asztalt, segítünk az ételek kiválasztásában, fordításban.

Érdemes készpénzzel készülni, mert nagy csoportok esetében nem mindenhol engedik a kártyás fizetést.

Nem Budapestről utaznék

Számos alkalommal fogadtunk már résztvevőket Londonból, Koppenhágából, Kolozsvárról, Skóciából vagy éppen Rómából.

A túra időbeosztását a budapesti járatokhoz igazítjuk, ezért ha valaki máshonnan érkezik lehet többet kell várnia , esetleg kicsit korábban el kell mennie. 

Elrugaszkodott jegyárak esetében kérhetünk kompenzációt, bár legtöbb esetben erre nincs szükség.

A túra tehát bárhonnan látogatható, nem csak Budapestről, csupán igazodni kell a Budapest-Milánó járatok érkezéséhez.

Mi van, ha én meghosszabbítanám az utam?

Ha esetleg korábban utaznál vagy tovább maradnál örömmel segítünk ebben. Mind a repülőjegyet tudjuk más időpontokra foglalni neked és a szállást is meg tudjuk hosszabbítani. A különbözetet ez esetben ki kell fizetned.

Az autóbérlésben is tudunk segíteni. Ha ilyen igényed van, mindenképpen jelezd.

Van bármi előfeltétele a túrának?

Alapvetően nincs. Amennyiben valaki nem járóképes, nem tudjuk garantálni, hogy mindenhova könnyedén be tud jutni. Sokat megyünk és sok területet járunk be két nap alatt.

Ettől függetlenül megjegyzendő, hogy volt már velünk mozgáskorlátozott résztvevő, aki nagyon élvezte a túrát és nagyon elégedett volt.

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben valaki rossz viszonyban van cégünkkel vagy valamelyik közeli partnerünkkel, úgy elutasítjuk a jelentkezését, de erre eddig nem volt példa.

Mennyi poggyászt vihetek?

Minden esetben kézi poggyászt és hátizsákot foglalunk az utasoknak. Ezeken a túrákon az idő fontos tényező, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy hosszasan várakozzunk a poggyászokra, ezért csakis kézi poggyászt visz minden résztvevő.

Mennyi betekintést nyerünk a cégekbe?

Változó. Van ahol teljesen nyílt lapokkal játszanak, láthatóak a statisztikák, a direktívák, a tervek, alaposan szét lehet nézni az igazgatási irodákban.

Máshol csak bizonyos területeket mutatnak meg.

Egy biztos, mindenhol pont eleget látunk, hogy legalább egy fontos dolgot tanuljunk, de ennél sokkal jellemzőbb, hogy csak úgy áradoznak a résztvevők minden egyes helyszín után.

HCA CE Közhasznú Nonprofit Kft.

>